Wednesday, 1 August 2012

Segmen : BlogWalking Dari Blog Ke Blog

Hello As'kum . Salam Ramadhan semua :D hAa ! hari nie rasa nk buat Segmen la plak . Ada tak eh orang nak join ? hehe . Hope segmen nie mendapat sambutan yang hangat la ea . Baik untuk korang , baik
untuk sha jugak kan ? betul tak ? sape setuju cepat angkat kaki . haha :D Tujuan sha buat segmen
nie tuk tingkatkan trafik follower korang dan follower sha , 
Tu sha kata , baik tuk korang baik
tuk sha jugak . hehe . Okei , tanpa membuang masa , korang baca syarat-syarat penyertaan
 kat bawah nie . Simple jer . Tak caye bace dulusyarat kat bawah nie yew
 sygg sygg ku semua . * Gedikk =,=


Syarat-Syarat Penyertaan :



   Yang mempunyai blog & blogger Malaysia sahaja .
   Follow Blog Sha dan Like FB Fan Page sha , Here * Bagi Sape sape mempunyai masalah loading FB yang lama boleh LIKE dekat FB Fan Page di Sidebar Blog Sha okei :)
  Buat entry bertajuk "Segmen : BlogWalking Dari Blog Ke Blog"
  Copy header Sha then link kan ke Segmen nie :)
  Tag sekurang-kurang nya 3 orang atau lebih . Lagi ramai lagi best kan ? Dan pasti kan dia orang tahu yeww .
  Tarikh tutup segmen nie akan diberitahu kemudian .
 Hantar kan Link penyertaan korang tu dekat kotak comment nie , dekat tempat lain tidak akan diterima ! Sekian dari saya :)

Update Again
Penyertaan yang terawal dari num 1 hingga 10 akan di masukkan kedalam bloglist sha :)


46 000 Pengomen Hebat:

Pecinta pink^^ said...

insyaallah..free kita join:)

HannaNabiella said...

kite join ! hehehe..
http://farhanabiella.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

epylalala said...

sis , saye join ..
:))

http://cheritaciklululs.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Balqis ! said...

nk join sekali =]
http://aku-balqis.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Nurfara Hani said...

join sini:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

NURUL ◕‿◕ said...

JOIN (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmenblogwalking-dari-blog-ke-blog.html

cikeyrah said...

join

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

trah zain said...

Saya join jugak ^__^

http://trahzain.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

S A N D R A said...

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Norasyimah Saifullah said...

done

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Hazirah Muslim said...

http://relaxwithconan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html
join in :)

Jaja Sutera said...

jaja join ok.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

join!

Cik Atynn Bieyah said...

dah join...jemput datang ke blog saya...^_^

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

fatini_irdina said...

Join!
http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

wana wazm said...

join..

http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

miss chillax said...

joined :)
http://misschillax.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Nuraihan Kassim said...

dah join !
http://nurrizz.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

ain fazlin abd aziz said...

join.. :)

http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

joined :)

http://syarifahnadiaaljufry.blogspot.com/

nadya matahari said...

join
http://syarifahnadiaaljufry.blogspot.com/

-meeSUPERGIRL- said...

wah meriahnyee .. selamat bersegmen : )

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Muhd. Afif said...

Saya dah join :D

http://afifacidic96.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

wanie said...

Salam , rasa macm nak join tapi tak dapat nk penuhi syarat yg ke-2 . At kolej nie , web fb kne block . Boley join ta klau ta pnuhi syarat ?

Emas Putih said...

http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

naju-A said...

hehe.. kite join :)

http://theguitardiva.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Nur Jazz said...

hehe.... Saya mesti join..

http://gadisserbaboleh.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Nur Madihah said...

Saya join =D

http://madihahdaisy96.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog_1.html

cikmisi leen said...

insyaALLAH , cikmisi join..

btw, anda di tag, jom join segmen tersenang neh sambil dapat kenal2 ea
hope sha join (^^,)

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

joined!

ajos safian said...

join..

http://ajoschannel.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

IeLa tU sAya.. said...

done join n rasmi mnjadi fllower ke 313 ;)
http://ielai2aq.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

wanie said...

saya join :)
http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

TiranaAduka said...

assalamualaikum wbth...
nak join tapi tak nak tag tag boleh tak...?

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari

From TiranaAduka.....: Sakit itu Ada Hikmat sebenarnya

biar blog bertukar rupa
TiranaAduka singgah jua
Ape khabar gerangan disana?
Moga persahabatan kekal selama...

•*¨`*•Nad©•*¨`*• said...

Hai..saya nak join ye...

http://misskinuko.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Edy Fee said...

salam blogger
nak maklumkan keputusan
MY FIRST GIVE AWAY


FEEL FREE TO VIEW

http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

jangan marah kalau tak menang yer
selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

jia kreatifelt said...

dtg sini..dan joined..

http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Sue Echan said...

saya da join...

follow me back ya... :)
http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Edy Fee said...

kalau buat mmg naik rating

Farah Izzati said...

sy join ! klik sini yee ! *excited sgt !

http://targetupsr.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Farah Izzati said...

sy join ! excited nyee ! klik sini ya !

http://targetupsr.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Edy Fee said...

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Nunu Yusop said...

saye budak baru, jadi saye join! kehkehkeh!

http://nunuhere.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Edy Fee said...

lama tak hudpate

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah