Saturday, 12 April 2014

1WHP : JANA INCOME MELALUI 1 WORLD HANDPHONE









Bismillahirahmanirahim. Asslamualaikum.

Sape join 1whp nie ? cepat cepat angkat tangan and comment. hahaha. sape yang dah join and sudah dapat income masing masing bertuah la kan. Rezeki masing masing. Rajin berusaha, berdoa and tawakal inshaAllah dapat. Cer tgk Noor Haizan Mustafa, duit dia da mencecah angka 3, Alhamdulillah. Bagi yang sudah dapat income masing masing sudah tahu bagaimana best and nikmatnya join 1whp nie kan ?

Lagi satu sha nak cakap, biz 1whp nie bukan mcm MLM. 1WHP nie kita just promote biz diorang and bila da ad yang join bawah kita dekat situ kita akan dapat side income nye. Bukti bukti sha sudah sertakan sekali kat atas tu. Bagi nak tgk bukti or testimoni yang lain boleh WhatsApps sha 019 9032318 or wechat sha BieySha. Atau korang ad yang nak kongsi pengalaman join 1whp nie pun boleh. Dalam masa seminggu kita dapat beratus ratus duit, macam sha cakap rajin berusaha, berdoa and tawakal. InshaAllah kita dapat.

Sha tak nak bebel panjang lebar. Meh sini sha terangkan secara detail pasal 1WHP nie.

Detail 1WHP :-
  1. Anda hanya perlu promote atau mempromosikan biz 1whp nie, anda boleh promote melalui :
  • Facebook
  • Twitter
  • Wechat
  • Instagram
  • Dan lain-lain laman web anda
   2. Bila ada yang join :
  • Atas seorang anda akan dapat RM20
  • Lepas tu company akan letak plak 20 orang bawah anda 
  • Atas seorang tu anda akan dapat RM3
*Contoh :
- Ali join anda. Anda akan dapat RM20. Lepastu company akan bagi pulak 20 orang dan letak dibawah anda. Atas seorang tu pulak anda akan dapat RM3. Bila ada yang join bawah Ali pulak akan dapat RM5.

Senang je kan, just promote and ada yang join kita dapat duit. And bila orang bawah kita dapat orang, kita jugak dapat duit RM5. Simple. Kita just bayarRM55 untuk seumur hidup.

Nak tahu lebih detail, boleh wechat sha or whatsapp sha. nak tahu sje pun boleh. Jom kongsi pengalaman join 1WHP nie. Nak survey survey dlu page 1WHP nie, ni link dia http://www.1whp.biz/bieysha

p/s : sha juga ada menjual pelbagai jenis produk contoh Kcolly, baby blink, vitamin c pahang. Produk untuk lelaki pun ada. Boleh dapatkan harga diskaun dari sha. Jom grab now syggnes. Ohh lupa lagi satu sha juga ada jual shawl plain murah murah. boleh pm sha for detail. blh tgk dekat page nie http://bieyshastory.blogspot.com/2014/04/seller-product-kecantikan-maxi-dress.html




15 000 Pengomen Hebat:

yusuf rahman said...

Alasan orang kitaa : Pertama " Malas lah " Kedua " Ni semua tipu aje ni " Ketiga " Susah lahh " . Haaa . nii semua tak boleh nak maju kehadapan :) kalw awk msuk xrugi apa2 pon untng lg adalah ! :)
Hanya dengan Rm55 Income Rm7++ ???
# BERMINAT ??? #
chat saya sekarang :) pm wechat~yusniny or0179834569

Jamal Loco said...

walaupun DUIT!!!bukan untuk segala galanya tapi segala galanya memerlukan DUIT!!! CTH BIL AIR MEMERLUKAN DUIT!!! BIL API,RUMAH,KERETA,MOTOR,MAKAN DAN SEBAGAINYA MEMERLUKAN DUIT!!! KENAPA PERLU JADI HAMBA DUIT!!! JIKA KITA TABAH KUAT MENGHADAPI RINTANGAN INI, KITA JUGA BOLEH MENGATASI BISNES INI #1WHP PERMULAAN YG TERBAIK.

DENGAN BERMODALKAN RM55 KITA BOLEH UBAH SEGALANYA...

PM ME NOW!!
Wechat/whatsup 0142710670

Anonymous said...

SEDARLAH!!!!!, kita dah bertahun
pakai handphone tanpa mendapat
apa-apa imbuhan yang setimpal. Kini
anda perlu bertindak menjadi
pengguna yang BIJAK. Jadikan
handphone anda sebagai aset untuk
menambah pendapatan ANDA. ASET
ini semua orang sudah miliki
termasuk pelajar sekolah...Mulakan
langkah anda, menjadi pengguna yg
bijak demi masa depan anda.. jom join 1whp pm me cepat !
Wechat:Rahman9519

izah along said...

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

izah along said...

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)

Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-)
#Dgn rm55,kite dpt #
*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password)
*www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )
*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk sms
Iaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send.:-) UNTUK KETERANGAN LANJUT(PM/WSSAP :0179413066/id we chat :izah638463_86)

izah along said...

1WHP: Bisnes ni simple je. Sbb guna konsep affiliate, kita cuma jd promoter je. Tk perlu ke sana ke sini. Online je :-)Duit akan dikembalikan JIKA terdapat sebarang penipuan :(Syarikt berdftr bwh ssm:Presiden Firdaus Dazit)boleh search dlm google..:-) #Dgn rm55,kite dpt #*www.1whp.net (website utk kita log in gna id dan password) *www.1whp.cc (portal pengiklanan free utk stiap ahli y join )*www.1whp.biz/username.Syarikt 1WHP menjual produk digital iaitu bulk smsIaitu sms pukal. Yg mcm hotlink blh hantar sms kt semua pelanggan dia yg brjuta juta tu dengan hanya 1 klik send. UNTUK KETERANGAN LANJUT,PM/WSSAP :0179413066 or we cht id:izah638463_86

nur azlinda zakaria said...

As salam.. join 1whp ni modal rendah sgt juz rm55 je seumur hidup.. kita mmpu generate income yg brterusan melalui 1whp ni. Ni rezeki dr Allah. Jom sebarkn especially dlm umat islam. Pm sy di wechat linda_alynn utk full explanation or whatssap sy di 0197332450 ok. As salam

nur azlinda zakaria said...

As salam.. join 1whp ni modal rendah sgt juz rm55 je seumur hidup.. kita mmpu generate income yg brterusan melalui 1whp ni. Ni rezeki dr Allah. Jom sebarkn especially dlm umat islam. Pm sy di wechat linda_alynn utk full explanation or whatssap sy di 0197332450 ok. As salam

nur azlinda zakaria said...

As salam.. join 1whp ni modal rendah sgt juz rm55 je seumur hidup.. kita mmpu generate income yg brterusan melalui 1whp ni. Ni rezeki dr Allah. Jom sebarkn especially dlm umat islam. Pm sy di wechat linda_alynn utk full explanation or whatssap sy di 0197332450 ok. As salam

amirul irsyad said...

Daftar 1whp cepat ada promosi sekarang ni. Cuma rm55 je. Income boleh mencecah seribu ++
Dapat cari orang pertama dapat RM150. Banyak tu. Tu baru orang pertama. Then kalau dapat cari 10 dapat bonus lagi rm200. Belum rm3 lagi.. And kalau join dari saya bonus akan dapat RM10 TopUp. So cepat cepat pm saya kalau berminat -
Wechat Id : vxaslan

fidzy ida said...

Hi guys ! Ingin jadi havoc? 

Hanya dengan bermodal RM55 , awak boleh dapat lebih RM700 hanya dalam seminggu. Tidak mustahil !! 

Ini memang BENAR ye , buktinya adalah saya. 


Kalau setakat nak tipu RM55 awak tu , apa sangat lah yang saya dapat kan? [Smile]


Saya tak paksa , hanya nak share income saya [Smile]

1WHP TERBAIKK!!jika tidak sekarang bila lagi,jgn hanya tgok orang dapat duit sahaja!anda bila pula??

Tunggu apa lagi , ASK ME NOW! Saya akan guide anda sehingga berjaya!!

Wechat id:sparta_fidz
Fb :fidzy_ida@yahoo.com

Anonymous said...

Menjual dgn menaja ialah dua perkara yg berbeza.. Selagi income dijana hasil daripada kemasukan ahli baru itu dipanggil headhunting.. Headhunting boleh dikatakan mirip skim piramid..

Syazana said...

Awak student? Suri rumah? Penganggur? Nk tmbah pndapatan?

--> Senang Betul Nak Dapatkan Duit Hanya Gunakan Fon Shj. 1WHP(One World Handphone) Yang Merupakan Bisnes Affiliate (Bkn MLM or SKIM CEPAT KAYA) Dengan Hanya RM55 Shj Awak Dah Boleh Join Dan Boleh Jana Rm700 dalam seminggu. In sya Allah HALAL. Rugilah Awak Kalau Lambat Join. Berminat boleh pm saya. :) .

Bantu saya untuk saya bantu awak :D
Follow me money will follow you ^^

WhatsApp/wechat: 0122378534


Erna Mavislly said...

An income thats make u smile everytime u got a message..1whp/superbob, you 're the best!!!
Do visit me at loverna83.blogspot.com..tq

Daniel said...

KELEBIHAN JOIN 1WHP !!!
★>menjana atau dok saja tetap akan terime bonus
★>tak perlu keluar rumah
★>tak perlu jumpa orang.
★>bukan skim pyramid/skim cpt kaya.
★>Income harian RM55-RM700 (kalau rajin lg banyak dapat)..
★>yg penting modal RM55 ja . Semua mampu kan ?
Berminat pm saya laju laju di wechat
id:Da-niel19

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah