Saturday, 31 March 2012

Buat The Owner Macam Sha (:


Haa ! nampak picture di atas nie ? tulAa tuto yang sha nak buat . sha xnak cakap banyak , so korang just ikot step okei :)
1.First korang cari lAa dulu picture mana yang korang nak , macam sha , sha amik picture kat Fb . Then Bila da jumpa picture yang korang nak , korang copy picture tOo k .
2.Okei da copy ? Now korang pergi Dashboard > Design > Add A Gadget > Html/JavaScript

First Step

Second Step
Third Step

Last Step
3.Menjadi x ? if mnjadi bagitaw sha k :)

1 000 Pengomen Hebat:

Nabihah Azman said...

Akak , dah copy gmbar bilaa nak paste dia tak mnjadi.. even right click tekan paste pun tak boleh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah