Tuesday, 27 March 2012

Sha Dapat Tawaran Belajar Kat UPM !



Sha da dapat tawaran belajar kat UPM kuala Lumpur . Tapi xtahu dapat pergi ke x . Bukan apa just takut xboleh hidup tanpa parents , sha nie bukan nyer pernah berada jauh dari parents :( if berada
jauh pon just 2 3 hari jer . Nie bukan 2 3hari ta[pi 4 5 ! ya ALLAH lama gileerr .And parents
pon ada cakap , even sha terima tawaran tOo , insyaALLAH sha dapat berdikari .
Alahai parentss ak nie ~ tApi sha pon tahu deorang buat macam tOo pon tuk kebaikan
sha jugak .And bukan nya xdapat pon tawaran belajar kat kelantan nie ,
belambak dapat . hihi . Just my sister cakap , if belajar kat KL senang nanti
nak cari kerja , betul ker ? sha pon xthu . handoii ~ poning poning ~
Then nak pergi daftar diri tOo da nak dekat , 28 APRIL 2012 .
hAa ! da dekat kan . nak prepare barang barang lagi ,
nak beli barang barang lagi , alahai ~ :(
Tapi best jugak kan ? sbb dapat shopping !
hihihi :D

2 000 Pengomen Hebat:

[PCL] said...

Tahniah, pcl singgah sini..sementara masa ada lg blogging la sepuas2nya..huhu.

AkuPunyeCerite said...

thengss PCL :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah