Saturday, 21 July 2012

Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik

hello , hari nie sha join contens aw . Simple jer syarat dye . Nak tahu ape syarat dye tak ? nanti korang baca aw kat bawah nie nanti ek . hehe :) Nak join pergi link nie --> SINI <--

Syarat-syarat yang ada cukup senang untuk semua blogger join coz ianya simple as peanut! hehe Jom tengok apa syarat-syarat yang ada..

1. Tajuk review haruslah --> Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik. 
*maklumat lanjut boleh refer http://jomhosting.net/about-us.html*
2. Kemudian, letakkan sekali gambar di atas dan linkkan kepada 
http://jomhosting.net/webhosting.html
3. Jangan lupa untuk letak link penaja:

4. And, jangan lupa tinggalkan link beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. :)

5. Tarikh contest review ni bermula 17/7/2012 - 10/8/2012..


2 000 Pengomen Hebat:

wawa abdullah said...

thanks dear coz join contest ni.. :)

BieySha said...

welcome :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah