Wednesday, 25 July 2012

Tutorial Chatting Di Twitter

Haa ! tertarik x ngan tajuk diatas tu ? tertarikkan ? haha . macam sha jugak , bila dengar jer yang twitter da boleh chat sekarang nie terus excited nk cuba . Bila cari punya cari , jumpa la . hAa ~ bila da jumpa , rasa nk kongsi la jugak ngan korang semua an . Tak best la klau kiterr jerr yang tahu kan . Betul x ? So , apa lagi jon tengok step step di bawah nie ek :)

First Step :


1. Korang tekan link nie --->    http://bonfire.im/extensions/
                                                 2.Tekan button Install . Lihat gambar jika x faham .


3.Kalau korang dah siap Install , korang pergi ke http://twitter.com/
4.Korang tengok ada x chat ?  klau ada korang invite rakan rakan twitter korang . Kalau x  invite , korang duk la menghadap leptop sorang-sorang . haha :D pape pun good luck eh . Xfaham tanye :)




2 000 Pengomen Hebat:

-SUPERGIRL- said...

AIK3 ! baru tahu .. thanks for sharing ;)

BieySha said...

@-SUPERGIRL- welc dear :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah