Sunday, 22 July 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY



Assalamualaikum .
Hello and selamat pagi warga blogger . Terasa bosan menyinggah di kepala nie . Adohaii . So , daripada x buat ape ape sha join GA nie . HAa ~ nie un kebetulan jer aw terserempak ngan GA nie . hehe . So bila tgk syarat-syarat and hadiah nyer , jadi cepat cepat sha join . hehe . Simple jerr beb syarat-syarat nyer . Xcaye , tekan banner kat atas tu .

Tapi kan kan , nak thu x sebab utama sha nk join GA nie ? haha . Sebab nyer sha tertarik ngan DOMO tu . Seriously , comeii gilerr DOMO tu . Kat umah sha berlambak ngan patung DOMO tu aw . Pantang nampak DOMO terus beli . Biala kecik ker besar ker , ttp bli jgk . Virus Domo kata kan . haha .

Ehh ehh ~ lari tajuk pulakk . Aiyyaa ~

Okei , skarang nk buat syarat yang ke 4 , bagi sha la kan tentang blig edy nie okei jerr , menarik , dan banayk info info yang menarik dalam nyer . So senang nanti nk p terjah blogg abg domo nie . hehe :D dan satu lagi blogg abg domo nie xder Shoutbox la , susah la mcm tu .

Syarat yg ke 5 . Haa yang nie la dari tadi sha duk tunggu tunggu . haha . Link yang paling menarik tertarik yang ada dlm blogg abg edy nie adalah tntang ''Tangisan Lelaki Gagah'' Haha ~ lucu beb cerita dye . Xcaye korang baca la sendiri . Then yang kedua nyer plk tentang ''Emak-Emakku Gangster'' . Yang nie pun klakar jugak aw .Sebelum nie kiter just tgk Bini bini ku gangster jerr kan ? haa ~ yang nie laen citerr plak . Emak emak ku gangster . haha ~ Tekan link tu jika korang nk baca ek :D

Okei yang seterus nyer tentang cadangan plak . Hmm . ape yerr . Apa kata klau abg edy guna plk picture picture abg edy ngan member2 abg edy ker tuk dibuat citerr . Selalu nyer pembaca sukakan cerita yang jenis komedi . Cerita komedi seram ker , cerita lawak ker , ape ape la . asalkan lawak . huhu . Nie jsu cadangan jer . hee ~

Okei la tu jerr kot , korang kat luar sane tu , ape tunggu lagi , jom la join GA nie . JAngan ketinggalan aw .

4 000 Pengomen Hebat:

-SUPERGIRL- said...

good luck :)

BieySha said...

@-SUPERGIRL- thengss dear :)

Edy Fee said...

maaf lambat singgah sini.hehehe busy sikit
penah buat entry gmbr sndiri- cube check tajuk entry HOLIDAY LOST WORLD OF TAMBUN. hehehe tp idea menarik

TERIMA KASIH
KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
-sangat hargai idea anda-

intai entry ni untuk menilai

SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

BieySha said...

@Edy Fee wahh ~ da ada ek ? nnti nk p intai . hee ~ :D sama sama btw . Salam :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah