Monday, 30 July 2012

Tutorial : Button Subscribe Di Facebook

Assalamualaikum

Wahh ! rasa bersemangat nak buat tuto hari nie . hAa ! nampak x ada perubahan di blog sha ? haa ~ nampak nampak ?! haha . Cantik x ? kalau korang nk tahu blog nie di edit full oleh kak farah . Cantkkan ? dengan gabungan warna sorf pink and sorf purple ! wahh ! my favourite colour ! wingg wingg !

* alahai terlalu excited dgn wajah baru blog nie sampai lupe pulak tujuan utama sha . haishh ! mak minah sungguh !

1. Pergi ke Facebook Account Setting

2. Dekat bahagian tepi , ada subscribers kan ?? Klik situ. Contoh tgk gambar bawah nie .



3. Then , korang tick bahagian atas sekali tu k 



hAa ! da siap . tegok cepat kat profil fb korang , ad tak button subscribe ? kalau ada tu maksud nye tutorial korang menjadi ! :D

Kepada sesiapa yang tak faham tu bagitaw sha okei ?


1 000 Pengomen Hebat:

aina fatyni said...

knpew kite punye tak dew:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah