Tuesday, 17 April 2012

Segmen Jom Mengeratkan Silaturrahim



Hello pepss ! Selamat pagi :face39: Pagi yang indah nie , sha mau buat satu segmen , bukan contens taw . Even da ramai yang buat segmen jom blogwalking , jom tambah follower , bla bla bla ---
jadi sha buat keputusan nak buat jugak , tapi tajuk dia berbeza skit la . hihihi . Fikir
punya fikir nak buat tajuk apa , so terkluar la satu bijikk idea yang tak
seberapa menarik . Hope segmen nie dapat sambutan yang Hangatt .



Syarat-Syarat Penyertaan

:65:Segmen nie tak perlukan syarat yang banyak pon sebenarnya , just sha nk mintak tolong korang tolong la promote kan juga segmen nie ek :face40:Bukan apa , lagi ramai orang join lagi la ramai orang follow korang . So korang kena la buat satu entry pasal '' Segmen Jom Mengeratkan Silaturrahim". Korang copy paste jer banner kat atas tu then buat satu entry k . dan link korang tu hendaklah di postkan di comment sha . If korang letak link entry korang di chatbox sha , serta merta korang tidak akan di layan . Harap maaf :face40:


Motif Segmen Nie Di Tubuhkan

:65: Motif segmen nie di tubuhkan sebab untuk menarik lebih ramai kaki blogger untuk mengeratkan silaturrahim antara blogger . Di samping tu juga untuk menambahkan lagi follower korang . Sambil sambil korang follow antara satu sama lain , korang juga boleh kenal mengenali antara satu sama lain kan ? betul tak ?


Apa Yang Sha Akan Buat If Kami Sertai Segmen Nie ?

:65: Okei yang nie korang baca betul betul k . Bila korang da join segmen nie , and da post entry korang tu dekat comment sha nie , maka dengan serta merta sha akan upadate nama nama korang yang join segmen nie . And nama/blog korang akan di iklan kan di laman web . Maksud sha laman web tu adalah sha akan share kan nama korang yang join segmen nie di ''Diari sahabat Blogger , Kaki blogger dan pelbagai laman web lagi . Faham ? Jika seorang jer yang join segmen nie , maka seorang tu juga lah sha akan promote blog dia . Best kan ?


Tarikh Tamat Segmen nie Bila ?

:65: Tarikh akhir segmen nie adalah 30.4.2012 . Lama kan ? Dan Blog korang juga akan di promote pada tarikh nie juga . Info info lain akan di update dari masa ke semasa (jika perlu) .

Untuk pengetahuan korang , segmen ini akan di berhentikan serta merta jika sha meninggal dunia , atau ada sebarang masalah . Harap korang faham .

23 000 Pengomen Hebat:

❤farahin izzati❤ said...

join ;)

http://ehfarahin.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html (169)

AkuPunyeCerite said...

@❤farahin izzati❤thengss dear :) nti blog awk akan di promote , :)

niji said...

http://niji-thingsiwanttoshare.blogspot.com/2012/04/ehem2segmen-jom-eratkan-silaturrahim-v.html

salam...thanks sbb cetuskan segmen ni ^-^

❤farahin izzati❤ said...

terima kasih dear :)

AkuPunyeCerite said...

@niji salam :D wecl beb :) nnti blog awk akan di promote :) tnggu ek :)

AkuPunyeCerite said...

@❤farahin izzati❤welc dear :)

niji said...

^-^

niji said...

terima kasih ya komen blog sy ^-^

AkuPunyeCerite said...

@nijisama sama :)

Putry Shana said...

Salam =)
sya dgn ska rela nk join =D
thx
http://putryvina94.blogspot.com/search/label/Aktiviti%20riadah%20%3D%29

Putry Shana said...

salam..
sya join ye =D
thx
http://putryvina94.blogspot.com/search/label/Aktiviti%20riadah%20%3D%29

Youngminnie Atika said...

saya join ! hehe :D

http://lifemusickpop.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

Youngminnie Atika said...

saya join ! hehe :D

http://lifemusickpop.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

arenis said...

saye join :)
http://tentangid0paq.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahi.html

epylalala said...

join =)

http://cheritaciklululs.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

epylalala said...

join =)

http://cheritaciklululs.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

ciklululs said...

join=)

http://cheritaciklululs.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

AkuPunyeCerite said...

thengss sbb join :)

aizat said...

join
http://zaatboy.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-mengeratkan-silaturrahim.html

Eurika Afiqa said...

Kak Fika join..
Support usaha adik ni.. (n_^)
Dh follow adik jgk dgn rela hatinya, huhu..

http://blossominmay.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-ramai-ramai-mengeratkan.html

jom la singgah site akk k.. :)

AkuPunyeCerite said...

@aizat Thengss :)

AkuPunyeCerite said...

@Eurika Afiqathengss sbb join kak :D

aizat said...

@=AkuPunyeCerite= welcome ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah