Saturday, 14 April 2012

SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG



Jom kawan kawan join segmen nie . pasti tak akan rugi :)
Nak join just tekan picture atas tu jer k .

13 000 Pengomen Hebat:

Pecinta pink^^ said...

hai,terima kaseh ye join segmen saya(^_^) senrai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

AkuPunyeCerite said...

@Pecinta pink^^thengss sbb list kan sy dlm bloglist awk :)

Nadya Idris :) said...

Singgah sini ^^ datang dari segmen yang sama :) saya follow awak :) follow me back :) Terima Kasih ^^
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

ZieRa said...

Ziera join segmen ni juga.. Selamat berkenalan..

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

AkuPunyeCerite said...

@Nadya Idris :)okei nnti sy follow awk blk :)

AkuPunyeCerite said...

@Iena Elienaokei nnti sy follow blk :)

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html
follow sini..salam kenal

AkuPunyeCerite said...

@Patrick Starsalam :D

AkuPunyeCerite said...

@Siti Rohaidasalam knl jgk :D

icumm said...

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

AkuPunyeCerite said...

@icummokei :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah