Thursday, 5 April 2012

Tutorial Membuat Template Washed Denim Part-II

Hello , selamat pagi warga blogger :)
Terasa lama sangat sha tangguhkan tutorialmembuat template washed denim part-II kan ? hihihi .
btw , sha nak tanya korang , korang da buat ker belum tutorial membuat template washed denim part-I ?
if belum korang boleh rujuk tutorial nie > Tutorial Membuat Template Washed Denim Part-I <

Okei yang da buat PArt-I , jom kita mulakan part-II plak k :)

Tekan Sini >REMOVE NAVBAR <

Kita nak buang navbar tu k , bila navbar ada kat atas tuh nampak macam serabut g2 kan ?
and blog kita pon nampok cam hodoh jer .


Tekan Sini > BACKGROUND POST TITLE <



Tekan Sini > BACKGROUND FOR SIDEBAR,TIME and DATE <


Tekan Sini > TUTORIAL TUKAR OLDERPOST , HOME AND NEWERPOST <
* Pape hal ker tanya sha okei :)

2 000 Pengomen Hebat:

Mimi Nur Farahin Hassan said...

tutorial ni untuk blogskin je erk =)

AkuPunyeCerite said...

@Mimi Nur Farahin Hassan bukan dear , nie untuk washed denim , mimi guna template ape ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah