Monday, 9 April 2012

Tutorial Image Jadi Blur/Shadow Bila Cursor Menyentuh

Hello selamat pagi warga blogger . okei pagi nie sha nak buat tutorial seperti tajuk di atas tu k :) sha nk bagi contoh pon x boleh coz susah skit nak tunjuk . so sha harap korang cuba dulu anda tengok hasil nya k :) if berkenan korang save kan jer , and if tak berkenan korang buang jer  k :) okei jom kite trus kan :)

1.Dashboard > Design > Edit Html > Tick Expand Widget
2. Korang cari kod di bawah nie


a:visited {


3.Then korang copy pulak kod di bawah nie and paste kan di bawah kod yang korang cari tadi :)

 -webkit-transition:1s;
transition:1s;
filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity:1.0;
opacity:1.0;
border-radius:5px
}
img:hover {
-webkit-transition:1s;
transition:0.5s;
filter:alpha(opacity= 70);
-moz-opacity:0.70;
opacity:0.70;
}


4.Menjadi tak ? pape pon bagitaw sha k :)

1 000 Pengomen Hebat:

Leehoune said...

menjadi laa..thanks ye.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah