Saturday, 12 May 2012

1st Contest by Akma , Wany & Mira


Malam-malam buta sha join Contens . haha . Tapi xpew x merugikan pon join contens nie . just menang ker atau tidak menang . rezeki tu kan tidak kemana-mana betul dak dak dak ? hakhak ! And then satu lagi sha nak bagi taw sama lu olang ya ~ Nak join contens nie ada syarat-syarat nyer juga taw . Sama la ngan korang kan , jika buat segmen ker or pape la kan , mesti nak habuan kan kan kan ? haha . Samala kiterrr ! hikhik !
Mesti korang nak tahu kan apa sebab sha nak join contens nie kan ? hAa ! sebab nye , hadiah yang bakal korang dapat menarik ma ~ especially untuk kaun hawa macam kita kita nie . nak tengok hadian yerr tak ? Scroll ker bawah yerr sygg sygg .


Hadiah

Tempat Pertama
- Shawl 
- Inner
- Brooch
- Lens

Tempat Kedua
- Shawl
-Lens

Tempat Ketiga
- Lens 
- Header

Saguhati
5x review blog

HAa ! tertarik menarik tak ? tertarik an an an ? samala macam sha . eh korang , apa duk tunggu tunggu lagi nie haa ! jom la join ! jangan lepaskan peluang yang ada depan mata lAa . mak kite cakap , rezeki jangan di tolak taw . just rezeki ada di mana mana k . So jika korang ikhlas nak buat sesuatu , insyaALLAH , korang akan di murahkan rezeki .  *Chewwaah koe sha , da pndai pndai ceramah yerr sekarang nie ek ? haha . Sygg ! nak join klik banner omeii tu yerr :)

2 000 Pengomen Hebat:

AkmaDanira said...

Salam awak .
Sihat ke harini ?
Akma datang blog comel ni check entry , hihihi
Terima kasih sudi join 1st contest ni .
Good Luck :)

AkuPunyeCerite said...

@AkmaDanira hehe . yes dear shat jer :D btw thengs sudi baca entry sha :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah