Monday, 7 May 2012

Tawaran Temuduga Dari Kolej Islam Antarabangsa Atau Hak Milik UIA



Assalamualaikum warga blogger dan selamat pagi dan salam sejahtera . Okei sha nak tanya korang , sape dapat tawaran temuduga dari INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE (IIC) atau hak milik penuh anak SYARIKAT UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA ? kalau korang dapat tawaran tersebut bagitaw sha k . MyB kita boleh saling bantu membantu or saling berkongsi idea macammana nanti bila di temuduga kan . Betul x ?

Okei , sebenarnya banyak pilihan yang di bagi oleh pihak kolej tersebut , tapi yang paling menarik minat sha sekali adalah DIPLOMA PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK . Why pilih Diploma tu ? hihi ~ Sebenarnya sha memang dari dulu lagi suka kan budak budak . Aihh ~pantang tengok budak geramm jer nk cubitt cubitt pipi deorang yang tembam tu ! aihh ~ tapi bila di pikir pikir kan balik , even sha da jadi guru tadika nanti , mana boleh nak main cubitt cibitt pipi anak orang lain . Nanti x pasal pasal kena black lisk nama sha . aihh ~ xnak xnak ! :(

Macam lucu pulak bila di pikirkan balik yang sha akan menjadi guru x lama lagi kan ? haiss sha ! ko x ditemuduga kan lagi la da berangan lebih ! mana tahu kot kot xdapat ~ telepas angan-angan ko tu ! Sebenarnya , sha da prepare semua da , da cari dalam internet apa yang penemuduga tu akan soal nanti or apa yg diorang akan buat . Semua sha da hafal . Tapi x tahu la tu apa yang sha da baca tu , diorang akan soal x . InsyaALLAH sha harap diorang akan soal .

Okei di bawah nie sha senarai kan course yang diorang tawarkan

-Diploma Pendidikan
-Diploma Pentadbiran Perniagaan
-Diploma Perakaunan
-Diploma Teknologi Maklumat
-Diploma Sains Komputer
-Diploma Pengurusan Pejabat dan Kesetiausahaan
-Diploma Pengajian Islam Da Sains Kontemporari
-Diploma Multemedia dengan Animasi
-Diploma Perbankan Dan Kewangan Islam
-Diploma Pengurusan Pemasaran

Korang berminat dengan salah satu course yang ditawarkan di atas tu tak ? Even berminat , korang boleh tengok laman web dia k . Kat sini > SINI <

Nota : Tadi sha ada Call Kaunselor dia , nama En.Afifth . Encik Afifth cakap , orang yang dapat 3 Credit pon berpeluang melanjutkan pelajaran kat kolej tersebut . So korang apa tunggu lagi , jom la kita sama sama berdaftar k :) 

Jom join segmen nie untuk tingkatkan follower korang . Tekan sini sygg > SINI <

7 000 Pengomen Hebat:

Anonymous said...

Hai awak belajar kat kolej tu ke ? Lectures yang ajar tu slalu guna bahasa english ke ketika mengajar , boleh bgi tau saya dengan lebih terperinci tentang kolej itu ?

Anonymous said...

Kolej ni kat gombak kan ?

Anonymous said...

Salam, boleh saya tahu,kolej islam antarabangsa ni sememangya milik penuh UIA atau bersekutu sahaja(lebih dikenali dgn perkataan Under UIA) Saya tak berapa faham dgn asal usul kolej ni. Kolej ni betul ke milik uia seperti pusat asasi tu? Tolong jelaskan. Terima kasih
.

Aida Shuha said...

Salam..best x belajar pendidikan awal kanak2 ni? Saya pun baru ingat nak apply kat IIC ni. Kena interview ke? Peluang kerja ni memang konfem cikgu ke?

Nur Syahirah said...

Berapa sem ni akak untuk kos ni?

Nur Syahirah said...

Berapa sem ni akak untuk kos ni?

aztul wahida said...

Sbnrnye kolej ni swasta ke kerajaan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah