Tuesday, 8 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena




Assalamualaikum warga blogger . hikhok ! okei pagi nie sha x mau buat tutorial or tips tips untuk korang , tapi sha mau bagi hadiah yang berharga untuk korang.  . haha ! cop cop , bukan dari sha taw . Korang nak tengok sendiri apa hadiah or syarat syarat nyer ? tekan >SINI< sygg . Haa ! bila da tengok tu , jangan la lupa pulak untuk join yerr . Hadiah yang korang dapat pon menarik . Bukan senang nak dapat peluang and hadiah free free yang macam nie kan ? so bila sha di beritahu oleh seorang blogger yang bernama SITI ROHAIDA , sha terus pi lihat . then bila sha pi jenguk blog owner nie and baca syarat syarat dia , terus sha join . korang nak tahu kenapa sha terus join ? haa ! syarat syarat nyer x susah pon kawan . just perlu like fb fanpage and follow blog diaorang jer . So simple kan ? so korang tu yang tengah duk baca entry nie , apa tunggu lagi , jom la join . mana tahu kan , bila korang join , korang berpeluang menang and dapat hadiah tu , x sia sia kan ?

Sha pon berharap sangat sangat  nak dapat hadiah nie  . hEe ~ insyaALLAH kan . okei sha rasa da panjang da nie , sha buat entry , so sekarang , terpulang pada korang la pulak sama ada nak join atau tidak yerr . walau apa pon sha nak cakap kat korang ,, peluang di depan mata jangan di tolak taw . Rezeki ada di mana mana . just kita perlukan usaha lebih jer . insyaALLAH jika kita berusaha , rezeki pasti akan memihak pada kita . 

Untuk Sis kite Iena Eliena , sha harap sangat sangat dapat menang GA nie . Seriously sha memang tertarik dengan hadiah hadiah yang bakal dapat tu . And sha harap GA nie dapat sambutan yang lebih hangat lagi . :)

Buat korang pulak , if nak join klik banner kat atas tu yerr . and di bawah nie , sha tag kan beberapa orang blogger . 

12 000 Pengomen Hebat:

!em@ GurLz said...

thanx tag iema ^^

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

siti zulaikha said...

tq sweety tag ieka.. (= gd luck.. ^^,

AkuPunyeCerite said...

@!em@ GurLz welcome dear :)

AkuPunyeCerite said...

@Iena Eliena welcome cik iena . btw thengs sbb sdi baca entry sha :)

AkuPunyeCerite said...

@siti zulaikha thengss dear :)

eyryn said...

thnk syg sebub tag eyryn :)

Iena Eliena said...

thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
nama da update
sila semak nama yer
takut cik iena terlepas pandang..
cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
(^_~)
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
Good luck & all the best :)

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

AkuPunyeCerite said...

@Mrs.BuduBilis sure dear :)

NURUL AMEERA said...

bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah