Wednesday, 9 May 2012

Saya meminati pelakon Nora Danish kerana



HAa ! tengok picture kat atas tu , cantik x ? cantikkan ? sape la yang xkenal dengan Pelakon yang cantik jelita iaitu kak Nora Danish nie kan . Seriouslt , sha memang minat gilerr ngan kak Nora nie . Cantik ! Serius cantik . Then bila sha ternampak seorang rakan blogger nie , buat entry tentang contens psl kak nora , sha trus p lihat . Rupa rupa nya kak Nora buat satu contens lerr ~ sha apa lagi terus join . And Syarat syarat diye pon simple . Di bawah nie , sha senarai kan syarat syarat yang kak Nora bagi .


-Follow blog Nora ini.
-Buat satu entry dimana entry tersebut bermula dengan ayat seperti berikut,
  "Saya meminati pelakon Nora Danish kerana .......". Sambung ayat berikut
  menggunakan kreativiti anda sendiri.
-Tidak kurang daripada 20 patah perkataan dan lebih daripada 50 patah
  perkataan.
-Boleh tag kepada any blogger members.Sesiapa yg membuat 'tagged'
  mempunyai  peluang yg besar untuk menang.
-Tinggalkan link entry u all dekat comment box entry Nora ini.
Yg bertuah akan..

-Nora akan follow blognya.
-Nora akan letak blognya di dalam bloglist Nora.
-Jika dia mempunyai banner blog, Nora akan letak banner blognya dalam blog
  Nora.
-And, especially one, Nora akan buat entry khas untuknya.

Yg paling penting..
-Contest ini akan ditutup pada 15 May 2012.
-Pemenang akan diumumkan pada 16 May 2012 melalui entry blog Nora/Fan
 Page Nora yg baru. Harap u all dpt like Fan Page Nora yg baru DI SINI.

HAa ! So simple kan ? so korang apa tunggu lagi , cepat cepat la join k :)

*Kak Nora , di bawah nie baru sha buat entry contens kak Nora . Sorry membebl skit kat atas tu . hEe ~

Saya Meminati pelakon Nora Danish kerana sha nampak lakonan and cara kak Nora Danish melakonkan sesuatu watak itu dengan penuh bersungguh-sungguh and kak Nora pandai menghayati sesuatu watak itu . Then sha suka tengok wajah kak Nora kerana wajah kak Nora sungguh cantik and manis . And hope kak Nora Danish berjaya dalam apa jua yang akak lakukan .



4 000 Pengomen Hebat:

Nora Danish Hanif said...

Terima kasih.Nora dah baca

AkuPunyeCerite said...

@Nora Danish Hanif welcome kak nora :D

redlomo said...

mmg lakonan yang mmg terbaik...

AkuPunyeCerite said...

@redlomo yup btl tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah