Monday, 14 May 2012

Blog Terpaksa Di Tutup ! Kita sygg umi and abah kiter !


Awk awk ! kiter sedei lAa :(( huaaaa ! kiter da kena ttup Blog , Fb And Twitter kiter da :(( nak tahu x nape ? sbb nyer kita da nak pi sambung belajar di KLMU . Kite nak pergi hari khamis mlm . Then pergi daftar hari sabtu tu ! alahai ~ sebenarnya kite kena pergi daftar pada 12.5.2012 . Tapi kiter terpaksa tunda sebab kiter ada masalah . Terpaksala terlepas bberape subjek .

Terpaksa la berjauhan ngan family kiter . Pasti kiter rindu nanti dkt dye . Hari nie , 14.5.2012 kiter bz gler , sbb kena pi bukak acc tu la acc nie la . Kluar umah dari pgi lagi then blik plk ptg Seriously letih gilerr . Kesian kat abah kiter da la dye tengah skit sekarang nie . Sedih kiter di buat nyer . Umi pon ashik deman jerr . Kita harap la sangat sangat abah and umi kiter cepat sembuh sebab kita x nak pergi KL tu kalau Abah n umi kite x ikot sekali ! Kite x nak !!

Abah and umi selalu pesan , kalau duk negeri orang kena la jaga tingkah laku baik baik , blaja betul betul , and jangan bergaul dengan orang perangai yang x btl . Serius kiter sedei bila umi n abah kite cakap g2 . Satu lagi yang abah kite slalu ckp kat kiter and adk adk kite , '' bila besar nanti da ada duit banyak banyak , da ada rumah besar , kereta besar jangan pernah lupa sape diri kita yang sebenarnya '' . Yes abah , along x kan pernah lupa kan siapa diri along yang sebenarnya . Then along pon x kan pernah lupa jasa umi nga abah ! Sebab umi nga abah la along sampai ke tahap nie and sebab umi nga abah la jgk nape along nk blaja di negeri orang . Along nk blaja di negeri orang pon bukan sebab along nk berjauhan ngan umi n abah tapi along nak berdikari and pandai menyesuaikan diri along di negeri orang . Along janji ngan abah along akan belajar bersungguh -sungguh ! insyaALLAH abah :((

Yes ! sedei jer malam nie rasa bila fikirkan tentang umi n abah . Dah la umi n abah tak berapa sihat sekarang ! hope beliau cepat cepat sembuh ! please doakan parents kiterr ! :((

2 000 Pengomen Hebat:

epylalala said...

seriously ? btw goodluck keyh sys,amin adq doakan kshatan mreka smbuh =)

AkuPunyeCerite said...

@epylalala hehe . thengss adk sygg . insyaALLAH :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah