Thursday, 10 May 2012

Tempahan Banner !




Hoola , hari sha mau buat satu pengumuman untuk korang . Jom Jom baca entry nie smpai habis k :)
Tujuan Sha buat enty nie Or segmen nie adalah untuk kemudahan korang jugak (Bagi Yang Still xpandai lagi nk buat banner) . Okei , sape yang nak buat banner , tapi still x tahu lagi macam mana nak buat . So , sha buat segmen nie untuk korang . Sha buat khas untuk korang .And sape yang mahukan design macam sha pon boleh . Or nak lain dari sha pon boleh . Just RM 5.00 jer sygg :)

Nak tempah ? okei , emel sha okei ''bieysha2803@yahoo.com'' . Kat situ korang sertakan url blog korang . senang skit sha nk berhubung ngan korang nnti . Then sertakan design yang mcm mana yang korang nk and sertakan sekali dengan picture yang nk dibuat banner k :)

Nota : Untuk perhatian korang , design yang sha buat nie , xder tema tema Roker , PowerRanger ker or yang bertemakan lelaki . Just ada yang blingg blingg , couple and cute jerr k :)


8 000 Pengomen Hebat:

mumui said...

nice.. :)

AkuPunyeCerite said...

@mumui thengss :) jom la join :)

siti zulaikha said...

wahh menarik chomell.. ^^, cutenyer awk bwt.. sweet jerw..

AkuPunyeCerite said...

@siti zulaikha hehe , thengss dear :)

emeliena said...

wahh, comelnyaa banner dia <3

!em@ GurLz said...

bieysha...
nty iema join ye...
iema da buat entry nty, iema bgth bieysha ok ^^

ciklululsII said...

comel la banner nie ,, nak join tpi taksempat .. =.=

epylalala said...

saya join =)

http://diarikuciklululs.blogspot.com/2012/05/hey-hey.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2012 © Reserved to Bieysha Story Design By Cik Nurfarah